Trafic infernal pe drumurile din Argeș și pe A1! Risc imens de accidente!

0

Traficul rutier se desfășoară cu greutate în această dimineaă în Argeș și în mai multe județe din cauza ceții care scade vizibilitatea până la 50 metri. Potrivit Centrului INFOTRAFIC, sunt afectate județele Argeș, Bacău, Botoșani, Brăila, Buzău, Călărași, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Neamț, Prahova, Suceava, Teleorman și Vrancea, dar și autostrăzile Pitești – Buurești, București – Constanța și București-Ploiești.

„Este emnalată ceață în multe județe ale țării, care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele: Argeș, Bacău, Botoșani, Brăila, Buzău, Călărași, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Neamț, Prahova, Suceava, Teleorman și Vrancea.

Se circulă de asemenea în condiții de ceață și pe autostrăzile A1 București-Pitești (km. 12-36) și A2 București-Constanța (km. 10-85), cu vizibilitate în general peste 300 de metri, precum și pe tot tronsonul autostrăzii A3 București-Ploiești, cu vizibilitate sub 100 de metri.

Pentru o circulație în siguranță pe timp de ceață, sfătuim conducătorii auto să folosească, pe lângă sistemele de iluminare și dezaburire, inclusiv luminile de ceață, să ruleze cu atenție sporită și viteză redusă, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să se asigure temeinic înainte de schimbarea direcției și să evite manevrele riscante!” potrivit Centrului INFOTRAFIC.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata