Tragedie! A ars de viu în propria locuință! Incendiu devastator!

0

O persoană a ars de vie în propria locuință, iar alte două au fost rănite în urma unui incendiu violent izbucnit la o locuință din comuna Suseni. Din primele informații, se pare că în urmă cu puțin timp o casă a fost cuprinsă de flăcări, iar doi dintre proprietari au reușit să se evacueze, iar al treilea a fost surprins de flăcări și nu a mai putut ieși.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului, iar, în aceste momente, echipajele SMURD acordă primele îngrijri medicale celor două persoane rănite.

„Incendiu izbucnit la o locuință din comuna Suseni, satul Suseni.  Intervin pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Către locul solicitării se deplasează și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă de la Detașamentul Pitești, din primele informații ar fi o victimă evacuată din locuință. Este vorba despre o locuință care arde generalizat, pe o suprafață de aproximativ 150 de mp, incendiul extinzându-se și la o anexă. În momentul de fața incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare.

În urma evenimentului au rezultat trei victime. Două dintre acestea au fost monitorizate de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat și prezintă atac de panică, respectiv stare de rău, iar pentru a treia, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, fiind găsită carbonizată în locuință.” potrivit ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata