Tragedie! A murit strivit de mal! Avea 47 de ani!

0

Tragedie de nedescris! Un eveniment nefericit a avut loc astăzi, o persoană fiind îngropată trei metri sub pământ. Deși toată lumea spera la o minune, aceea de a reuși să scoată victima în viață, din păcate veștile sunt tragice. Chiar dacă s-au făcut eforturi supraomenești, pompierii încercând să îndepărteze cât mai rapid pământul sub care era îngropat bărbatul, acesta a fost găsit fără funcții vitale. 

CITEȘTE ȘI: LOCUITORII DIN MOȘOAIA VOR AVEA TRANSPORT PUBLIC ÎN COMUN! AFLĂ DE CÂND! DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE!

 

Pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unei persoane surprinsă sub pământ, pe timpul unor lucrări la canalizare, în comuna Bogați. La intervenție s-au deplasat echipaje de la Detașamentele Pitești și Bradu, dar și de la Garda de Intervenție Topoloveni, cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare grea, o autospecială cu un container multirisc, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. S-au făcut eforturi peste măsură ca victima să fie scoasă în viață, dar din păcate, bărbatul de 46 de ani a fost declarat decedat.

„Cercetări privind o persoană decedată, la Bogați La data de 14 mai a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că, un muncitor, care participa la lucrări de canalizare, pe raza localității Bogați, a fost prins sub un mal de pământ.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipaje medicale și de pompieri. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, pentru bărbatul în cauză nu s-a mai putut face nimic, fiind declarant decesul.

Din primele verificări, efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, de 47 de ani, din Bogați, lucra la societatea care efectua lucrări la un șanț pentru introducerea unei conducte de apă, pe raza localității sus-amintite. Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal.”, precizează IPJ Argeș.

Iată mesajul reprezentanților ISU Argeș: „Victima a fost identificată sub dărâmături și s-a îndepărtat pământul până în zona membrelor inferioare. Aceasta se află la o adâncime de peste 3 metri. Bărbatul nu prezintă funcții vitale, din pacate, posibile lividități cadaverice.
În continuare se lucrează pentru degajarea pământului de lângă victimă.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata