Tragedie! „Ai plecat mult prea devreme! Ne-ai rupt inima!” Mesaje sfâșietoare după moartea unui tânăr de 21 ani!

0

„Ai plecat mult prea devreme! Ne-ai rupt inima!” Alex, un tânăr de numai 21 ani, cu un viitor înainte și orizonturi largi deschise, s-a stins, seara trecută, într-un cumplit accident de circulație. Tânărul se afla la volanul unui Volkswagen când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanul și a intrat într-un stâlp de iluminat iar apoi s-a înfipt cu viteză într-un sens giratoriu.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: MANAGER DE SPITAL, MOARTE FULGERĂTOARE! DOLIU IMENS ÎN SISTEMUL SANITAR!

În urma impactului devastator, Alex a rămas încarcerat, fiind scos de salvatori în stop cardio-respirator. „Forțele de intervenție au ajuns la locul accidentului. În autoturism este o persoană, inconștientă, încarcerată. Echipajul medical a încercat să-l readucă la viață, însă, din păcate, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.”, precizează ISU Alba.

Dumnezeu să te aibă în paza lui, coleg drag! Ai plecat prea devreme!

Moartea fulgerătoare a tânărului de doar 21 de ani, lasă în urmă o mare de lacrimi și durere. Familia, rudele, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru sunt sfâșiați de durere. Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe.

  • „Dumnezeu să te odihnească în pace drag coleg, bunul Dumnezeu să întărească familia îndoliată. Vei rămâne mereu in amintirea noastră”
  • „Sincere condoleante familiei indurerate. Ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa mangaie sufletele celor ramasi nemangaiati de tragica despartire. Dumnezeu sa te aibă în paza lui coleg drag! Ai plecat prea devreme”.
  • „Ai plecat mult prea devreme! Ne-ai rupt inima! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Tragicul accident de circulație s-a petrecut seara trecută pe o stradă din Sebeș, județul Alba. Polțiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele care au dus la producerea tragediei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata