Tragedie! Al doilea accident mortal în Argeș! Impact devastator cu un gard!

0

Un bărbat și-a pierdut viața în această dimineață după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut în comuna Rucăr. Din primele informații, se pare că șoferul ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a lovit violent un gard. În urma evenimentului, acesta a fost rănit grav și a intrat în stop cardiorespirator. Deși pompierii au ajuns în scurt timp și au început manevrele de resuscitare, iar ulterior au fost efectuate de un echipaj medical, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat decât să se declare decesul.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilo rîn uram cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale tragediei.

„La puțin timp după ora 11, echipajul de pompieri de la Punctul de Lucru Rucăr a intervenit la un accident rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un gard. Șoferul în vârstă de 71 de ani a fost găsit în stare de inconștiență, iar pompierii au efectuat manevrele de resuscitare până la sosirea unui echipaj medical al SAJ. Din păcate, pacientul nu a răspuns manevrelor, ulterior declarându-se decesul” potrivit ISU Argeș.

Foto descriptiv

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata