Tragedie! Bărbat găsit carbonizat! Incendiu puternic în Arefu!

0

Un bărbat a avut parte de o moarte violentă noaptea trecută după ce locuința sa din comuna Arefu a fost cuprinsp de flăcări. Din pirmele informații, puțin după miezul nopții, vecinii acestuia au alertat autoritățile după ce un incendiu violent a izbucnit la casa în care locuia victima. La fașa locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale cu apă și spumă, ia rîn timpul intervenției au găsit trupul carbonizat al bărbatului. După zeci de minute de eforturi, militarii au reușit să stingă flăcările, iar în urma primelor cercetări s-a stabilit că incendiul a izbucnit din cauza jarului aprins căzut din sobă.

„La scurt timp după miezul nopții, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Arefu cu două autospecialele pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat în cazul unei locuințe care luase foc.

Casă bătrânească de aproximativ 100 mp a fost găsită arzând generalizat, iar pe timpul misiuni de stingere a incendiului a fost găsit în interiorul locuinței trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 57 de ani, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire” transmite ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata