Tragedie! Bătrână moartă de frig în azil! Acuzații grave!

0

Tragedie! Bătrână moartă în azil! Acuzații grave!

Un nou caz revoltător a luat amploare în azilele grozei după ce, recent, o bătrână de 88 ani a murit înghețată de frig. Din primele informații, reprezentanții centrului sunt acuzați că angajaţii centrului nu ar fi supravegheat-o corespunzător. Femeia suferea de Alzheimer şi a stat afară până a intrat în hipotermie.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! ȘOFERUL UNUI AUTOBUZ PLIN CU CĂLĂTORI-MORT LA VOLAN!

Femeia de 88 de ani era internată la un centrul privat pentru persoane vârstnice unde, familia plătea 4.000 de lei în fiecare lună pentru ca aceasta să aibă cele mai bune condiţii. „Am plătit, ca să fie supravegheată, o grămadă de facilităţi sunt trecute în contractul acela de la azil.”, spune Cristina Andreescu, fiica femeii.

Familia femeii îi acuză pe angajaţii centrului de vârstnici din Mereni, judeţul Dâmboviţa că au lăsat-o nesupravegheată pe bătrâna de 88 de ani. Aceasta suferea de Alzheimer, ar fi ieşit afară şi nu ar mai fi ştiut să să se întoarcă în cameră toată noaptea.

„A bâjbâit ea pe acolo, fiind cu Alzheimer, cred că a deschis uşa a ieşit, s-a rătăcit şi probabil că s-a întâmplat mai pe seară. Cred că au închis uşa la azil şi mama mea au găsit-o dimineaţă în curte.”, povesteşte Cristina Andreescu, fiica femeii.

O asistentă a găsit-o pe femeie în şoc hipotermic şi a anunţat salvarea. Ea a fost transportată în stare gravă la spital. „Domnul doctor care era de gardă m-a întrebat că ce am făcut cu bătrâna, că unde am ţinut-o atâtea ore în frig, că la dumnealor a ajuns chircită, cu inima cu bătăile foarte slabe şi în şoc hipotermic foarte grav, temperatura corpului 28 de grade.”, adaugă Cristina Andreescu, fiica femeii. Din nefericire, femeia a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata