Tragedie! Consilier local mort la numai 25 ani! Anunțul-făcut de primar!

0

Un tânăr consilier local, a murit, răpus de o boală necruțătoare, la vârsta de doar 25 ani. Din nefericire, tânărul a descoperit boala mult prea târziu, într-un stadiu avansat, iar medicii, în ciuda eforturilor depuse, nu au mai putut să îi salveze viața. Încercare și un tratament în Statele Unite ale Americii, însă se pare că organismul tânărului nu a reacționat așa cum și-ar fi dorit cadrele medicale și în scurt timp, acesta a decedat.

CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN LITERATURA ROMÂNEASCĂ! A MURIT UN CUNOSCUT SCRIITOR!

George Vasiliu era coordonatorul „Străzi pentru Oameni”, un proiect pentru promovarea străzilor pietonale, pistelor de biciclete, dar și a transportului alternativ. Tânărul era cel mai tânăr consilier local al Primăriei Sectorului doi din București. Anunțul a fost făcut chiar de Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, într-o postare pe facebook.

„George Vasiliu nu mai e. Un tânăr de 25 de ani s-a stins în lupta cu o boala teribilă. Era cel mai tânăr consilier local al sectorului 2. Un om care s-a înhămat nu doar la lupta cu boala, ci și la lupta de a face România o țară mai bună.

George Vasiliu s-a stins. Rămâne însă dorința lui de a schimba lumea, de a schimba Bucureștiul. Rămân ideile ca străzile aparțin oamenilor, nu mașinilor. Rămâne credința lui că România poate fi schimbată de oameni care nu stau deoparte.

Drum lin, George! Ne vei lipsi tuturor. Să știi însă că ideile tale nu s-au stins. Credința ta nu s-a dus. Le vom duce noi, cu tot ce putem, mai departe. Drum lin, George!”, a scris recent primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, într-o postare pe Facebook.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata