Tragedie! Copil de 10 ani-mort în urma unei explozii!

0

Tragedie! Copil de 10 ani-mort în urma unei explozii!

Tragedie! Un copil de numai 10 ani, cu mamă italiancă și tată român, s-a stins din viață în urma unui cumplit accident cauzat de o scurgere de gaz. Concret, băiatul se afla împreună cu familia la mare, pe o plajă special amenajată și cu loc pentru corturi sau rulote.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ ALIMENTARĂ! CARME DE PUI CU SALMONELLA, RETRASĂ DE PE RAFTURI! UNDE A FOST VÂNDUTĂ?

Din nefericire, o rulotă de lângă cea în care dormea copilul a luat foc în urma exploziei unei butelii iar flăcările și fumul gros s-au extins cu repeziciune. Tragicul incident a dus la pierderea băiețelului în mijlocul flăcărilor, iar părinții nu au reușit să-l salveze. Băiatul în vârstă de 10 ani nu a mai putut fi salvat, iar tatăl său a fost transportat la spital cu elicopterul. Starea de sănătate a tatălui copilului este una critică, acesta fiind transportat la spital, având arsuri pe 40% din corp.

Conform datelor inițiale, se pare că explozia a fost declanșată de o scurgere de gaz provenită de la butelia folosită pentru prepararea alimentelor. Familia româno-italiană, originară în Rimini, se afla în Sardinia, pe plaja Bados.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata