Tragedie! Copil de 13 ani, fiu de preot, s-a sinucis!

0

Un adolescent de numai 13 ani, fiu de preot și elev de excepție al unui liceu de arte, a decis să se sinucidă, după o ceartă cu iubita. Noaptea trecută, copilul s-a urcat de o clădire veche, o fostă maternitate, și s-a aruncat în gol.

Minorul și-a găsit sfârșitul după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ 8 metri. Din primele informații, se pare că adolescentul a luat decizia de a se sinucide după ce, pe parcursul zilei s-a ceartat cu prietena sa, elevă în aceeași unitate de învățământ.

Copilul ar fi plecat de acasă seara sub pretextul că merge să se plimbe. Mama acestuia, văzând că nu răspunde după un anumit timp la telefon, a plecat în căutarea minorului, folosindu-se de o aplicație pe care o avea instalat pe telefonul acestuia. L-a găsit în curtea fostei maternități, cu răni vizibile la nivelul capului. Din nenericire, echipajele medicale sosite la fața locului, nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Adolescentul era elev al Liceului de Arte „Ioan Ștefan Paulian” din Drobeta-Turnu Severin, în clasa a VIII-a, la secțiunea arte.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata