Tragedie! Copil de 13 ani-găsit mort în propria locuință! Părinții își strigă durerea!

0

Tragedie! Copil de 13 ani-găsit mort în propria locuință! Părinții își strigă durerea!

Tragedie! Un copil de 13 ani a ales să își încheie socotelile cu viața, supărat se pare, de o decepție în dragoste. Concret, băiatul a fost găsit spânzurat în baia locuinței. Părinții sunt cei care l-au descoperit și au alertat autoritățile.

CITEȘTE ȘI: UN PITEȘTEAN ȘI 13 ROMÂNI AU TERORIZAT CALIFORNIA! ANCHETĂ FBI ÎN ARGEȘ!

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliței, pompieri și o ambulanță însă, din nefericire, în cuida tuturor eforturilor depuse de medici, viața copilului nu a mai putut fi salvată. Tragedia s-a petrecut recent în Turnu Roşu, judeţul Sibiu.

„Echipajul SAJ sosit la fata locului a găsit minorul în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare. Împreună cu echipajul ISU au continuat resuscitarea, dar, din păcate, băiatul nu a răspuns manevrelor şi a fost declarat decesul.”, a transmis Serviciul Judeţean de Ambulanță Sibiu.

„Un bărbat din Turnu Roşu a sesizat faptul că  fiul său, în vârstă de 13 ani, este în stare de inconştienţă,  în baie. Din primele cercetări efectuate nu reies indicii că minorul ar fi fost victima vreunei infracţiuni.”, a transmis IPJ Sibiu.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul minorului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata