Tragedie! Copil de 14 ani găsit mort în casă. Sora acestuia, în comă!

0

Un băiat de 14 ani a murit iar sora acestuia, de 26 ani, este în comă după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, cel mai probabil de la o sobă care nu funcţiona corespunzător.  Din primele informații, se pare că frații clocuiau singuri în apartament, părinții stând într-o localitate vecină.

CITEȘTE ȘI: VIDEO! INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ! LA UN PAS DE TRAGEDIE ÎN GĂVANA!

Alerta a fost data de bunica copiilor, disperată că nu răspund la telefon, nici la ușă. Pompăierii ajunși la fața locului au pătruns în locuință prin balcon și i-au găsit pe cei doi copii în dormitor. Din nefericire, pentru băiatul de 14 ani nu s-a mai putut face nimic. Sora acestulia a fost transportată de urgență la spital în stare de inconștiență. Tragedia s-a petrecut în Brezoi, județul Vâlcea. Cadavrul băiatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că persoana decedată nu prezenta urme vizibile de violenţă. Tânăra, în stare de inconştienţă, a fost preluată de către echipajul SMURD Brezoi și transportată la spitalul din oraş.”, precizează IPJ Vâlcea.

„Simptomatologie caracteristică unei intoxicaţii cu monoxid de carbon. La ora actuală este stabilă, într-o comă superficială, dar cu semne vitale bune, cu prognostic bun.”, precizează managerul Spitalului Județean Vâlcea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata