Tragedie! Copil de 14 ani strivit de un copac! Părinții, răpuși de durere!

0

Tragedie! Copil de 14 ani strivit de un copac! Părinții, răpuși de durere! Cu infinită durere și lacrimi pe terminate vă anunțăm că unicul nostru fiu și campionul nostru, a încetat din viața într-un tragic și nedrept accident”, este medsajul plin de durere transmis de tatăl unui adolescent de 14 ani. Timpul s-aoprit în loc pentru Alexandru, după o zi de distracție alături de familie. A mers împreună cu părinți la ski, iar la întoarcere, un copac a cuzut brusc peste mașina lor.

CITEȘTE ȘI: ACUM! O PERSOANĂ SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE! IMPACT DEVASTATOR ÎNTRE UN TIR, O MAȘINĂ ȘI O DUBĂ!

Alex se afla pe locul din dreapta față și nu a mai avut nicio șansă. Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut să îl salveze. Părinții au ajuns la spital în stare de șoc. Ieri au fost externați și s-au întors acasă, la Timișoara, însă, tragic, singuri, nu împreună cu fiul lor. Alex iubea sportul şi visa să fie campion. Juca handbal la un club din Timişoara.

Tatăl lui Alex, dărâmat după pierderea unicului său copil, a postat un mesaj sfâşietor pe Facebook. „Cu infinită durere și lacrimi pe terminate vă anunțăm că unicul nostru fiu și campionul nostru, a încetat din viața ieri într-un tragic și nedrept accident”.

„Alexandru era un băiat deosebit, îmi e greu să vorbesc la trecut despre el, iubitor de sport, de colegi, de şcoală. Cel puţin din ce ştim nou, încă de mic, cu karate, apoi handbal karting.”, a anunțat răpus de durere și directorul școlii unde învăța.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata