Tragedie! Copil de 2 ani-găsit mort în propria locuință! Părinții, devastați de durere!

0

Tragedie! Copil de 2 ani-găsit mort în propria locuință! Părinții, devastați de durere!

Un copil de numai doi ani și-a găsit sfârșitul în propria locuință mistuită de flăcări. Tragedia s-a petrecut recent, iar părinții micuțului au fost cei care au solicitat ajutorul autorităților.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: NU PLOUĂ. E AVARIA DE JOI! VIDEO!

La fața locului au sosit mai multe echipaje de pompieri care au luptat ore bune cu flăcările. Devastați de durere, părinții i-au implorat pe pompieri să le salveze copilul. Din nefericire, nu a mai fost posibil. Când au reușit să intre în casă, micuțul a fost găsit carbonizat. Tragedia s-a petrecut recent în comun Vâlcelele din județul Buzău.

„De urgență, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijin a fost dislocată și o ambulanță SAJ. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta generalizat la o locuință pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Din păcate, în interiorul casei, pompierii au găsit trupul carbonizat al unui copil de 2 ani.”, a transmis ISU Buzău.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata