Tragedie! Copilă de 7 ani-ucisă cu sălbăticie de doi tineri! Strigăt de disperare al părinților!

0

Tragedie! Copilă de 7 ani-ucisă cu sălbăticie de doi tineri! Strigăt de disperare al părinților! Tragedie pentru o familie după ce și-au pierdut copilul cel mic, o fetiță de numai șapte ani. Din primele informații, se pare că micuța a plecat de acasă, în apropiere, la locuința unor vecini de 21 și 33 ani. De aici a început calvarul. Copila a fost omorâtă de fratele cel mic iar mai apoi dusă în apropiere, într-o casă parasite.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! CÂND SE DESCHID FARMACIA TEI ȘI BEBE TEI ÎN PITEȘTI!

Oamenii legii au demarat căutările iar în scurt timp, câteva ore mai târziu, reveneau cu anunțul tragic. Fetița de 7 ani fusese găsită fără suflare într-o casă părăsită, nu departe de locuința ei. Doi bărbați suspectați că au ucis, iar mai apoi abandonat copila au fost reținuți de polițiști. Crima oribilă s-a petrecut recent în satul Recea, raionul Rișcani, Moldova.

„Cu regret, fetița de la Rîșcani a fost găsită decedată, într-o casă părăsită din localitate. Doi bărbați suspectați de omorul copilei au fost reținuți de polițiști. Colegii noștri întreprind la fața locului toate măsurile investigativ-operative și de urmărire penală.”, au transmis autoritățile.

„Fetița de 7 ani din satul Recea, raionul Rîșcani care a dispărut luni seară, în jurul orei 18:00, de la domiciliu a fost găsită decedată, într-o casă părăsită din localitate. Preliminar, polițiștii de investigație au stabilit că fetița a mers la casa suspecților care nu se află departe de propria locuință, însă unul dintre ei din motive necunoscute deocamdată a omorât-o, ulterior a dus-o într-o casă părăsită și a abandonat-o acolo. Suspecții, doi frați de 21 și 33 de ani, au fost reținuți de polițiști, în continuare urmând a fi efectuată expertiza medico-legală pentru a stabili cauza exactă a decesului copilei. Amintim că fetița a fost căutată de oamenii legii, imediat după dispariție, pe tot parcursul nopții și a zilei de astăzi prin toate acțiunile speciale, inclusiv cu implicarea dronelor și a câinilor de căutare.”, au transmis anchetatorii.

După reținerea și audierea celor doi suspecți, s-a stability că vinovat de comiterea faptelor se face fratele cel mic, un tânăr de 21 ani care a fost reținut. Fratele mai mare, un bărbat de 33 ani a fost eliberat, stabilindu-se că nu era acasă la momentul comiterii crimei și nici nu știa despre cele întâmplate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata