Tragedie! Directorul unei instituții, găsit spânzurat la serviciu! A lăsat un bilet de adio!

0

Directorul unei instituții, găsit spânzurat la serviciu! A lăsat un bilet de adio! O descoperire macabre a avut loc chiar într-un birou al Bibliotecii Județene din Târgul Jiu. Directoarea instituției, cea care a condus Biblioteca de ani buni, a fost găsită spânzurată de paznic. Motivul se pare că este un process, femeia lăsând și un bilet de adio.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE ȘOFERI! APARE UN NOU SENS UNIC ÎN PITEȘTI!

Potrivit unor surse din anchetă, ar fi lăsat un bilet de adio în care a pus gestul extrem pe seama unui proces în care se cer daune importante instituţiei de cultură. Totul, după ce în vara anului trecut, în cadrul unei activităţi în aer liber, organizată de bibliotecă în Parcul central din Târgu Jiu, un băiat de zece ani a fost rănit de o creangă ruptă de vânt. S-a ales cu o fractură la o mână, iar părinţii au dat în judecată primăria, biblioteca şi firma primăriei, care se ocupă de parcuri. Familia ar fi cerut daune morale substanţiale. Magistraţii din Gorj urmează să se pronunţe pe 6 martie.

Olimpia Bratu conducea Biblioteca Judeţeană Christian Tell, din Târgu Jiu, de ani buni. Femeia lasă în urmă un băiat de vârsta majoratului, olimpic internaţional la lingvistică.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata