Tragedie! Doi bărbați morți în accident la Rociu! Au căzut cu mașina în pârâu!

0

Doi bărbați și-au pierdut viața în urma unui grav accident petrecut în localitatea Rociu. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a căzut cu mașina într-un pârâu din satul Șerbănești. Autoritățile au fost alertate de un trecător care a observat mașina răsturnată, iar la fața locului s-au deplasat pompierii care, cu ajutorul unui buldoexcavator pus la dispoziție de către autoritățile locale, au scos mașina din apă. Din nefericire, în interior salvatorii au găsit doi bărbați cu vârsta de aproximativ 50 ani fără suflare. Medicii nu au mai putut face nimic decât să declare decesul.

CITEȘTE ȘI: A VRUT SĂ EVITE UN ACCIDENT ȘI A INTRAT ÎN STÂLP! ȘOFERUL VINOVAT A FUGIT!

La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale, o barcă de salvare și un echipaj SMURD. De asemenea,  oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Autoturism căzut într-un pârâu de pe raza comunei Rociu, satul Șerbănesti. Intervin pompierii de la Punctul de Lucru Rociu și  Detașamentul Bradu cu două autospeciale de intervenție, o barcă de salvare și o ambulanță SMURD. Autoturismul a fost extras, iar în interiorul acestuia au fost identificare două persoane de sex masculin, cu vârstele de aproximativ 50 de ani care, din păcate nu prezintă funcții vitale.” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata