Tragedie!  Familie cu doi copii-morți pe loc într-un grav acciodent de circulație!

0

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață când șoferul unei mașini a ieșit din coloană și a intrat pe contrasens pentru a depăși, fără a se asigura. Din păcate, nu a avut suficient timp și s-a izbit violent de o mașină pe contrasens.

CITEȘTE ȘI: BĂIEȚEL DE 8 ANI – AGRESAT SEXUAL! MOMENTELE CUMPLITE PRIN CARE A TRECUT!

Impactul a fost fatal, mașina a fost aruncată într-un stâlp, iar ulterior a zburat zeci de metri prin aer. Mătorul mașinii a fost găsit la o distanță de 30 metri. Tatăl (44 ani) și una dintre fetițe, de 11 ani au fost proiectați în afara mașini, echipajele sosite la fața locului găsindu-I pe câmp. Mama (27 de ani) și cealaltă fetiță, de 6 ani, au rămas blocate printre fiarele contorsionate ale mașinii. Din nefericire, în urma impactului toți patru au murit pe loc.

Anchetatorii sosiți la fața locului susțin că tatăl care se afla la volanul mașținii conducea cu o viteză nebună, acul vitezometrului blocându-se la 220 de km/h. La cealaltă maşină, acul vitezometrului s-a blocat la 100 de km/h. Şoferul celeilalte maşini cu volan pe dreapta este singurul supravieţuitor al tragediei. El a fost transportat în stare critică la un spital din Bucureşti. Tragicul accident s-a petrecut în această dimineață, în localitatea Frumuşani, judeţul Călăraşi.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata