Tragedie fără margini într-o familie din Argeș!

Tragedie fără margini într-o familie din Argeș! A vândut tot pentru a-și salva copilul care a decedat în străinătate. O familie din comuna Bălileşti trece prin momente groaznice după ce copilul lor, o fetiţă a murit ca urmare a unor probleme la inimă.

Fetiţa a încetat din viaţă în Italia, după ce familia a vândut tot pentru a o putea opera. Din păcate fetiţa nu a supraviețuit, iar familia nu mai are acum bani pentru a o putea aduce acasă. Primarul Victor Cătălin Turturică a lansat un apel către toţi locuitorii comunei şi nu numai pentru a putea strânge suma necesară de bani. Iată mesajul transmis de primarul comunei Bălileşti:

„În comuna noastră, o familie trece printr-o dramă de mari proporții! Familia Vasilescu Florin și Mirabela din Poienița au avut o fetiță pe nume Ioana, care a suferit două operații la inimă în Italia, fiind internată din luna octombrie a anului trecut. Costurile operațiilor, drumul și cazarea mamei au costat aproximativ 100.000 lei, iar familia a vândut aproape toate lucrurile de acasă și au contractat un împrumut de la bancă imens. Din păcate, fetița nu a supraviețuit. Pentru a putea aduce trupul fetiței acasă, familia mai are nevoie de 5000 de euro. Haideți să facem toți un gest din mai mult sau mai puținul nostru și să ajutăm această familie atât de greu încercată de soartă!”.

Edilul a venit şi cu o completare cu privire la cazul de faţă: „Referitor la anunțul postat anterior cu micuța Ioana care a decedat , a familiei Vasilescu Florin și Mirabela din Poienița, cei care doresc să ajute familia pot să depună banii până miercuri la prânz: acasă la familie sau la casa Preotului Mihai Teodoroiu din satul Poienița, pe care îl pot contacta la numărul de telefon 0724.090.107. Vă mulțumim! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.