Tragedie! Fiul unui politician PSD, mort într-un cumplit accident de circulație! Avea doar 19 ani!

0

„Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei te vom iubi mereu. Dumnezeu să te aibă în pază și să asculte rugăciunile noastre pentru tine!”, este mesajul plin de durere scris de tatăl unuia dintre copiii morți în cumplitul accident de la Sibiu.

CITEȘTE ȘI: DEȚINUT EVADAT DIN PUȘCĂRIE! AUTORITĂȚILE ÎN ALERTĂ!

Andrei Preda Pandele, tânărul de 19 de ani din Braşov, a murit marţi dimineaţă într-un cumplit accident rutier care a avut loc la Sibiu. Tânărul se afla pe locul din dreapta-față al unui Audi care era de fapt al lui, însă îl lăsase pe prietenul său să îl conducă. Se pare că şoferul, un tânăr de aproximativ 20 de ani din Braşov, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. Maşina a lovit un semn de ciruclaţie apoi a ricoşat şi s-a înfipt în remorca unui TIR parcat pe marginea şoselei.

În cumplitul accident de circulație a mai murit și o altă tânără, fata unui preot, Untch Sonja Maria, de 20 de ani din Sibiu. De asemenea, alţi doi tineri sunt în stare gravă la spital, unul dintre ei fiind în comă, intubat, iar şansele să trăiască sunt minime. Din primele informații, se pare că tinerii veniseră în vizită la niste prieteni, iar sear au ieşit să se plimbe cu masina prin oraş.

Părinții lui i-au transmis ultimele gânduri încărcate de durere pe rețelele de socializare, acolo unde au și publicat o fotografie cu băiatul lor. Potrivit Antena 3, se pare că Andrei, tânărul mort în cumplitul accident, era fiul unui politician PSD.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata