Tragedie! Grav accident feroviar! Zeci de răniți transportați de urgență la spital!

0

Tragedie! Grav accident feroviar! Zeci de răniți transportați de urgență la spital! Un grav accident feroviar a avut loc în această dimineață după ce mecanicul unui tren de marfă a frânat pentru a evita ciocnirea cu o garnitură de marfă care deraiase între localitățile Măldăeni şi Roșiorii de Vede, județul Teleorman.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: CASĂ MISTUITĂ DE FLĂCĂRI! UN BĂRBAT A ARS DE VIU!

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe, cel puțin 35 de persoane fiind rănite.Dintre răniți, trei au fost transportați la spital și alți 10 au primit îngrijiri la fața locului.

A fost activat planul roșu de intervenție în urma incidentului. Trenul IR (InterRegio) 1822 care circula pe ruta Arad – București a fost nevoit să frâneze de urgență atunci când a constatat că pe calea de rulare se află un marfar deraiat transportat autoturisme spre portul Constanța.

„A avut loc o frânare de urgență. Nu a existat impact cu trenul deraiat. S-a activat planul roșu de intervenție, fiind vorba de un tren cu foarte mulți pasageri. Au fost trimise la fața locului mai multe autospeciale de intervenție. Între răniții transportați la spital se află un bărbat de 46 de ani și o femeie de 30 de ani, bărbatul având traumatism cranio-facial iar femeia, traumatisme minore. Aproximativ 200 de persoane – pasagerii trenului – urmau să fie transportați cu microbuze în stația Roșiorii de Vede pentru a fi preluați de un tren pus la dispoziție de CFR.”, transmite ISU Teleorman.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata