TRAGEDIE ÎN APUSENI. Tatăl copilotului piteşteaan: “Infractorii ar fi fost găsiți și cu telefonul oprit”

Cele patru victime ale accidentului aviatic din Apuseni sunt în continuare internate în secția de terapie intensivă. Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.
Piteşteanul Răzvan Petrescu are 23 de ani și e pasionat de pilotarea avioanelor de la 15 ani. S-a angajat ca pilot profesionist la 21 de ani și a făcut zeci de zboruri fără probleme. 
„Are cele mai grave răni dintre cei vii şi este cel mai bine dintre cei morţi. Are multiple fracturi, dar nimic intern nu a fost afectat, coloana e întreagă şi nu are nimic la cap. Vreau să le mulţumesc moţilor care s-au mobilizat. Jos pălăria! Dar sunt foarte supărat pe serviciile specializate care trebuiau să facă treaba asta. Dacă aş fi un infractor m-ar fi găsit după semnalul telefonului mobil chiar dacă aparatul ar fi oprit. Nici nu mai ştiu ce să vă spun”, a declarat Dan Petrescu, tatăl copilotului din avionul care s-a prăbuşit, citat de mures.citynews.ro.
Vă reaminitm că un avion care a plecat luni de la București la 13.35 și avea ca destinație Oradea a fost nevoit să aterizeze forțat în zona Petreasă, din cauza unor probleme.
Pasagerii erau cadre medicale și mergeau de urgență să preleveze organe pentru transplant de la o persoană care se afla în moarte celebrală.  Autoritățile au reușit să ajungă în locul accidentului după mai bine de cinci ore.
Din păcate, două persoane au murit, Adrian Iovan (pilotul avionului) și un medic rezident, o studentă în anul V.
Potrivit unor mărturii, primul care a anunțat la 112 că a găsit victimele și epava avionului a fost un pădurar, însă primii care au ajuns acolo au fost niște localnici.


Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.