Tragedie în Craiovei! A fost găsită fără suflare!

0

O femeie de 78 ani a fost găsit seara trecută fără suflare în locuința sa din cartierul piteștean Craiovei. Din primele informații, se pare că aceasta a fost văzută cu o zi în urmă de către vecini și apropiați, iar ieri nu a mai răspuns la ușă sau la telefon. Rudele sale s-au panicat și au alertat autoritățile.

CITEȘTE ȘI: ODIHNĂ VEȘNICĂ, DIANA ȘI ALEXANDRU!” DOI TINERI AU MURIT ÎNTR-UN CUMPLIT ACCIDENT PE A1!

La fața locului au intervenit pompierii, care au spart ușa apartamentului pentru a intra în locuință. Din nefericire, femeia a fost găsită fără suflare de către militari. Momentan nu se cunoaște dacă aceasta suferea de afecțiuni medicale, cert este că trupul neînsuflețit a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală Argeș și transportat la morgă pentru autopsie.

„Două echipaje de pompieri de la Detașamentul Pitești au fost solicitate să intervină în municipiul Pitești, strada Tineretului, în cazul unei persoane care ar fi avut nevoie de ajutor. Forțele de intervenție au pătruns în locuință prin forțarea ușii de la intrare și au identificat, într-una dintre încăperi, o persoană de sex feminin, în vârstă de 78 de ani, decedată” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata