Tragedie! O adolescentă de 17 ani a murit fulgerător după ce și-a făcut un tatuaj!

0

 Tragedie! O adolescentă de 17 ani a murit fulgerător după ce și-a făcut un tatuaj!

O adolescentă de 17 ani a murit în mod tragic după ce și-a făcut un tatuaj. Din primele informații, se pare că fata a ajuns la spital în stare gravă, cu o infecție severă în organism, infecție cauzată de tatuajul pe care tocmai și-l făcuse.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: ACCIDENT GRAV LÂNGĂ SPITALUL DE PEDIATRIE! O MAȘINĂ S-A RĂSTURNAT!

Surse medicale au confirmat și faptul că adolescenta era băută și drogată când a ajuns la spital și că intrase în septicemie. Apropiații povestesc că știau de problemele cu alcoolul și drogurile și că fata, suferea de o depresie după ce tatăl ei murise, în urmă cu doi ani.

Conform concluziilor preliminare ale medicilor legişti, decesul a fost cauzat de şocul septic. Poliţiştii au deschis in acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă. Tragedia s-a petrecut recent în Brașov.

„Starea generală a fost foarte gravă. A făcut şi un stop se pare că a fost resuscitată, iar decesul a survenit destul de rapid. Nu putem spune decât clinic că era o stare de sepsis, de infecţie.”, a precizat medicul de gardă de la Spitalul de Pediatrie din Braşov.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata