Tragedie! O asistentă medicală s-a sinucis! Nu a mai putut îndura greutățile vieții!

0

Tragedie! O asistentă medicală s-a sinucis! Nu a mai putut îndura greutățile vieții! O fostă asistentă medicală a decis să își încheie socotelile cu viața la doar 37 de ani. Apropiații susțin că femeia nu a mai putut îndura greutățile vieții și s-a sinucis. Soțul său a fost cel care a găsit-o în bucătăria apartamentului în care locuiau și a încercat să o salveze. Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

CITEȘTE ȘI: TRAFIC BLOCAT! IMPACT ÎNTRE DOUĂ MAȘINI PE SMEUREI!

Pentru asistenta medicală coșmarul a început în urmă cu câteva luni când și-a pierdut locul de muncă, aceasta fiind angajată a Spitalului Municipal Carei. S-a angajat într-o fabrică, însă la scurt timp, femeia a trait o nouă drama: mama s-a a murit.

De atunci, se pare că, o depresie profundă a pus stăpânire pe ea, iar ieri, femeia a luat o supradoză de medicamente. Aceasta a fost găsită căzută în bucătărie chiar de soțul ei. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic ca să o salveze. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, urmând să clarifice circumstanțele în care s-a produs decesul.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata