ziarobiectiv.ro

Tragedie! Omorâtă în somn de propriul soț chiar de ziua ei! Mărturisiri șocante ale vecinilor!

0

Tragedie! Omorâtă în somn de propriul soț chiar de ziua ei! Mărturisiri șocante ale vecinilor!

Tragedie într-o familie după ce un bărbat gelos și-a omorât în somn soția, chiar de ziua ei. Din primele informații, se pare că bărbatul, extreme de gelos și agresiv, a pus la cale de mult timp acest plan.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: COPILĂ DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ! SUNAȚI URGENT LA 112 DACĂ O VEDEȚI!

După ce și-a petrecut ziua de naștere alături de câțiva prieteni, Marina, și-a adormit copilul de 10 ani și a mers la somn. Soțul ei a așteptat să adoarmă și a sufocat-o în somn. La doar 36 ani.

Certurile între ei erau cunoscute de vecini care povestesc că, de câteva ori, au sărit în ajutorul femeii. Obținuse un ordin de protective în urmă cu doi ani însă, tot femeia a fost cea care a renunțat la el și l-a primit pe bărbat acasă. După ce si a ucis soția,  bărbatul a mers la poliție și s-a predat. Tragedia s-a petrecut recent în Sălaj.

„Era urmărită, nu avea voie să vorbească nici măcar cu părinții. Ea niciodată nu a zis că a fost bătută, dar verbal tot timpul, agresată verbal.”, a mărturisit un prieten de-al Marianei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata