Tragedie! Primul mesaj transmis de o cunoscută actriță după ce a lovit mortal un pieton!

0

Tragedie! Primul mesaj transmis de o cunoscută actriță după ce a lovit mortal un pieton! Cunoscuta actriță, Monica Odagiu, a fost implicate, în cursul zilei de ieri, într-un tragic accident de circulație în urma căruia un bărbat de 35 ani și-a ăierdut viața. Actrița era la volanul mașinii și a declarant că bărbatul i-a sărit în față, în încercarea de a traversa neregulamentar, fără a mai putea face ceva pentru evitarea impactului.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: ALERTĂ! TÂNĂRĂ DE 20 ANI DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ! PĂRINȚII ȘI POLIȚIA CER AJUTOR!

Actrița Monica Odagiu a transmis un mesaj, în noaptea de duminică spre luni, prin care spune că și ea este traumatizată în urma accidentului, nedorindu-și nicio secundă să se întâmple o asemenea tragedie.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment.

Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte.

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul.”, a transmis actrița, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata