Tragedie! S-a aruncat în fața unui tren plin cu călători! Tânăr mort pe loc!

0

Un tânăr de doar23 ani a avut parte de un sfîrșit tragic. Băiatul a murit după ce s-a aruncat în fața trenului. Martorii povestesc că acesta a venit cu mașina personală pe care a parcat-o în fața unei socoetăți comerciale aflate în apropierea căii ferate şi apoi a sărit în faţa trenului.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, pompieri și o ambulanță, însă, din nefericire, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, tânărul nu a mai putut fi salvat. Incident grav s-a petrecut în localitatea Horia, judeţul Neamţ. Din fericire, niciun pasager din tren nu a fost rănit. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

„În urma cercetărilor preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul Interegio, care circula pe ruta Bucureşti – Suceava Nord, ar fi surprins şi accidentat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Trifeşti, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor. Din nefericire, echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul tânărului.”, precizează IPJ Neamţ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata