Tragedie! Și-a înjunghiat fratele la 26 de ani după ce și-a ucis mama!

0

Tragedie! Și-a înjunghiat fratele la 26 de ani după ce și-a ucis mama! Caz șocant care a îngrozit o comunitate întreagă după ce un bărbat și-a înjunghiat fratele, la 26 de ani distanță după ce și-a ucis cu bestialitate propria mamă. Din primele informații, se pare că cei doi s-au certat, iar bărbatul recidivist, supărat foc, a luat un cuțit și și-a înjunghiat de mai multe ori fratele.

CITEȘTE ȘI: SCHIMBĂRI MAJORE LA OBȚINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU EXAMINATORII?

„Cei doi fraţi au avut un conflict verbal marţi, 18 aprilie, iar bărbatul recidivist, Ş.I, i-a aplicat celuilalt mai multe lovituri cu un cuţit pe suprafaţa corpului, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare un număr de până la 14 zile de îngrijiri medicale, conform fişei de constatare preliminară. Prin ordonanţa din data de 18 aprilie 2023, s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie”, bărbatul fiind reţinut o zi mai târziu, iar joi a fost emis mandatul de arestare preventivă.

În cauză, deşi persoana vătămată Ş.C., cu ocazia audierii, a precizat că nu depune plângere prealabilă împotriva suspectului pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, în scopul de a-şi exonera fratele de răspundere penală, procurorul de caz a apreciat în raport de gravitatea faptei şi persoana suspectului, acesta fiind condamnat definitiv pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (în anul 1997 şi-a ucis mama), de a da eficienţă dispoziţiilor art. 199 alin. 2 din Codul penal, conform cărora „în cazul infracţiunilor prevăzute în art. 193 şi art. 196 Cod penal săvârşite asupra unui membru de familie, acţiunea penală poate fi pusă în mişcare şi din oficiu”, precizează Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Cercetările continuă în cauză în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata