Tragedie! Și-a ucis cu sânge rece mama și bunica! Crimă îngrozitoare!

0

O crimă îngrozitoare a alertat autoritățile după ce un tânăr și-a ucis cu sânge rece mama și soția. Din primele informații, se pare că tânărul era drogat și era cunoscut ca fiind consumator de droguri de câțiva ani.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BĂRBAT TRANSPORTAT DE URGENȚĂ LA SPITAL! ACCIDENT GRAV DE MUNCĂ!

Cele două femei au murit după ce au fost înjunghiate iar la sosirea autorităților, bărbatul, care se pare că mai avea un mandat de executat, a fost prins cu cuțitul în mână. Suspiciunea a pornit de la faptul că mama băiatului a fost sunată de mai multe ori de fostul soț și nu a răspuns. Bărbatul s-a decis să îl anunțe și pe fiul mai mare, să sune autoritățile și să meargă în apartamentul în care fiul cel mic (presupusul criminal), fosta soție și fosta soacră locuiau. Acolo au avut parte de imagini de coșmar după ce le-au găsit pe cele două femei într-o baltă de sânge.

Din primele informații, se pare că tânărul era cunoscut ca fiind consumator de droguri și niciodată nu a avut un loc de muncă stabil. De asemenea, acesta se pare că a fost internat, în trecut, și la un Spital de Psihiatrie. În momentul de față, tânărul se află în custodia poliției. Teribila crimă s-a petrecut în Baciu, județul Cluj.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata