Tragedie! Sinuciderea care i-a emoționat chiar și pe polițiști!

0

Un caz șocant a pus anchetatorii pe jar după de un bărbat de 87 ani s-a aruncat de la etajul opt al blocului în care locuia. Din nefericire, bărbatul a pierdut lupta cu viața și nu a mai putut fi salvat, el murind pe loc.

CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN LUMEA ARTISTICĂ ARGEȘEANĂ! A MURIT DUPĂ O LUNGĂ SUFERINȚĂ!

La fața locului au ajuns de urgență echipajele de salvare, care au acționat imediat ce au văzut care este situația. S-au încercat toate manevrele necesare în astfel de situații, dar nu s-a mai putut face nimic pentru vârstnic.

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de ucidere din culpă și s-a deschis o anchetă pentru a fi identificat adevăratul motiv care a dus la o asemenea tragedie. Vecinii povestesc că bătrânul nu este la prima tentativă de sinucidere și în trecut acesta încercând să își taie venele. Se pare că bătrânețea și sărăcia, lipsurile au dus la gestul extrem făcut de bătrân.  Tragedia s-a petrecut recent pe Bulevardul Dragalina din Timişoara.

 „Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Bulevardul Dragalina din Timişoara,un bărbat s-a siuncis. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba de un bărbat în vârstă de 87 de ani,care s-ar fi aruncat de la etajul 8 al imobilului în care locuia. În urma impactului cu solul, acesta a decedat.”, transmite IPJ Timiș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata