Tragedie! Tânăr piteștean – mort în accident în Ungaria! Un copilaș a rămas orfan!

0

Un tânăr de 28 ani din Pitești și-a pierdut viața într-un grav accident petrecut în această dimineață pe autostrada M1 Gyor din Ungaria. Din primele informații, se pare că acesta se întorcea din cursă, iar din motive necunoscute momentan, a lovit violent un TIR care circula în fața sa. Impactu a fost atât de puternic, încât tânărul a murit pe loc. În urma tragediei, copilul său foarte mic nu își va mai putea vedea niciodată tatăl.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS LA DSVSA ARGEȘ! UN CUNOSCUT MEDIC A MURIT SUBIT LA DOAR 46 ANI!

Zeci de mesaje au fost publicate pe paginile de socializare de către prietenii și apropiații tânărului care a lăsat în urmă cu băiețel de doar câțiva anișori.

“Planurile tale erau mari, dar Dumnezeu a avut alte planuri cu tine in urma ta a rămas multe lacrimii și suferințe. Lacrimile curg se usucă dar durerea rămâne în suflete. Ai fost un om cu suflet minunat, ți-ai făcut ani la rând prieteni mulți unde ți-ai lăsat o amprenta frumoasă și cu siguranta nimeni nu te va uita.  Adelin lasă în urmă un copil mic care va avea grijă de el de acolo de sus. Drum lin în ultima ta cursă Adelin” a scris un internaut pe Facebook.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata