Tragedie! Ucis la festivitatea de premiere a fiicei sale! A murit în brațele copilei!

0

Tragedie fără margini! Un bărbat și-a pierdut viața în timp petrecerii de absolvire a liceului a fiicei sale. Nimic nu avea să prevestească nenorocirea iar întreaga familie a plecat fericită de acasă pentru a petrece alături de copil.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: A ZBURAT CU MAȘINA ÎN STAȚIA DE AUTOBUZ! ȘOFERUL-BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS!

La un moment dat, la localul unde se ținea balul și-a făcut apariția iubitul proprietarei. Femeia care deținea localul a avut o relație Adam, bărbatul ucis, cu câțiva ani în urmă. Agresorul s-a înfuriat tare când l-a văzut de Adam iar în acel moment, orbit de gelozie, a scos pistolul și tras cu sălbăticie.

Familia e distrusă. Cei apropiați l-au descris pe bărbat ca fiind un soț, tată, unchi, prieten, fiu și frate minunat. Viața lui nu trebuia să se termine în acest fel. A murit pe loc, din cauza rănilor grave suferite. Destiny, singura fiică a bărbatului, și-a exprimat durerea. Este revoltată și spune că făptuitorul nu ar fi trebuit să fie prezent în acel loc și acum merge liber pe stradă în timp ce tatăl ei a plecat pentru totdeauna.

Adam Tobias, în vârstă de 35 de ani, a fost împușcat mortal într-o reședință din sud-estul Houston, Texas. Incidentul a avut loc vineri în jurul orei 4:15. Fiica lui Adam Tobias, Destiny Tobias, a izbucnit în lacrimi, devastată de veste.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata