Tragedie! Un polițist s-a sinucis cu arma din dotare în plină stradă!

0

Un polițist s-a sinucis în mașină cu arma din dotare în plină stradă lângă o stație de autobuz. Ofițer în cadrul Serviciului de Informații și Protecție Internă, omul legii a decis să își încheie socotelile cu viața în plină noapte, după ce ar fi vorbit cu soția sa la telefon. Momentan, nu se cunosc motivele pentru care bărbatul ar fi recurs la acest gest extrem.

Potrivit PresaSM, poliția a deschis o anchetă după ce un ofițer din cadrul Serviciului de Informații și Protecție Internă s-a sinucis în mașina personală, parcată lângă o stație de autobuz, pe bulevardul Cloșca din Satu Mare. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei 3 martie, în municipiul Satu Mare.

CITEȘTE ȘI: COPIL DE 16 ANI – PRINCIPALUL SUSPECT ÎN CAZUL CRIMEI DE PE ALEEA CĂMINELOR! BĂRBAT GĂSIT ÎNJUNGHIAT ȘI ÎN PUTREFACȚIE!

Conform sursei citate, înainte de a recurge la gestul extrem bărbatul ar fi vorbit cu soția sa. Victima are aproximativ 40 de ani. Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 1 dimineața, iar în jurul orei 8 dimineața a fost găsit de soție.

Mai multe echipaje de poliție, împreună cu criminaliști, dar și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului. Poliția din Satu Mare efectuează cercetări pentru a determina cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata