Tragedie! Un Tânăr de 27 ani s-a aruncat în râu și a murit!

0

Tragedie de nedescris după ce un tânăr de 27 ani și-a pierdut viața după ce s-a aruncta în râul Olt. Totul s-a întâmplat chiar în zona Clubului Nautic, unde tânărul s-ar fi aruncat în apă de pe un ponton.

CITEȘTE ȘI: LUCRĂRI AVANSATE LA TUNELURILE „DANIELA” ȘI „ALINA” DE PE TRONSONUL CURTEA DE ARGEȘ – TIGVENI AL AUTOSTRĂZII PITEȘTI – SIBIU! CARE ESTE STADIUL INVESTIȚIEI?

Acesta a fost însă observat de un trecător care a sunat imediat la 112. Imediat, la faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje ISU, o ambulanţă SMURD, dar şi o echipă de scafandri care, cu ajutorul unei ambarcaţiuni cu motor au început căutări ample, atât pe luciul apei cât şi subacvatic.
În cele din urmă, bărbatul a fost găsit la cinci metri de mal, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata