Tragedie! Un tânăr și mama lui, găsiți morți în apartament! Gestul extrem la care a recurs femeia!

0

Tragedie! Un tânăr și mama lui, găsiți morți în apartament! Gestul extrem la care a recurs femeia!

Tragedie într-o familie după ce mama și fiul ei au fost descoperiți morți în casă. Potrivit vecinilor, se pare că mama nu a putut trăi fără fiul ei și și-a pus capăt zilelor. Din primele informații, se pare că băiatul de 24 ani, cunoscut cu probleme de sănătate s-a stins sub privirile neputincioase ale mamei lui. Cea din urmă, în vârstă de 49 ani, își pierduse și părinții de curând și nu a mai putut suporta o altă despărțire. Tragedia s-a petrecut recent într-un apartament din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: FEMEIE SPULBERATĂ DE TREN! ACCIDENT GRAV LÂNGĂ PITEȘTI!

Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile, precizând că nu au mai fost văzuți și nici nu răspund la telefon. Pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa locuinţei, acolo unde au descoperit cadavrele celor doi.

„În jurul orei 17:40, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil de pe Aleea Sănătății din Timișoara, au fost găsiți decedați o femeie, în vârstă de 49 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 24 de ani. Polițiștii s-au deplasat de urgență la faţa locului, stabilind că cele sesizate se  confirmă. Echipajul medical sosit la fata locului nu a identificat urme de violență pe corpul victimelor, nici suspiciuni cu privire la cauzele decesului, persoanele fiind transportate la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele deceselor”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata