Tragic! Accident mortal de muncă! Strivit de o betonieră!

0

Tragic! Accident mortal de muncă! Strivit de o betonieră! Un tragic accident de muncă s-a petrecut în această dimineață după ce brațul unei betoniere s-a rupt și i-a căzut în cap unui angajat. Bărbatul, în vârstă de 60 ani, a fost grav accidentat și, din nefericire, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, acesta a murit.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! SEXGATE ÎN BISERICĂ! UN PREOT ŞI-A ÎNŞELAT SOŢIA CU O PREOTEASĂ!

Accidentul mortal de muncă s-a petrecut la hala de întreținere și mentenanță a Stației CFR Deva. Brațul unei mașini de turnat beton s-a rupt și a căzut pe bărbatul care nivela cimentul. Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili circumstanțele în care a survenit accidentul de muncă.

„La data de 08 mai 2023, în jurul orei 09:15, poliţiştii Postului de Poliție TF Deva au fost sesizați cu privire la faptul că un muncitor aflat pe șantierul de la hala de întreținere şi mentenanță din Stația C.F.R. Deva a fost accidentat. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că la hala de întreținere şi mentenanță a avut loc un accident de muncă, un angajat al unei societăţi comerciale, în vârstă de 60 de ani, din Deva, în timp efectua manevre de turnare beton la calea de acces spre hala menționată, aflata în construcție, fiind lovit în zona capului de brațul utilajului de pompare a betonului, ca urmare a desprinderii acestuia din suportul fixat în spatele cabinei autoutilitarei.

La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanţei Deva, care i-a acordat muncitorului primul ajutor și l-a transportat la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate, unde, din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, ancheta urmând a stabili circumstanţele în care a survenit accidentul de muncă.”, potrivit IPJ Hunedoara.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata