Tragic! Sătul de suferință, s-a aruncat în râul Argeș!

0

Tragic! Sătul de suferință, s-a aruncat în râul Argeș! Cu toții putem fi eroi! Această deviză a fost confirmată inclusiv în cursul zilei de ieri, când un apel disperat la 112 anunța intenția unui bărbat aflat în scaun cu rotile de a-și pune capăt zilelor aruncându-se în apa râului Argeș din zona barajului Mihăilești de pe raza județului Giurgiu.

CITEȘTE ȘI: A MURIT UN MARE LIDER PSD ARGEȘ! LUMEA POLITICĂ ÎN DOLIU!

„La fața locului s-au deplasat de urgență colegii noștri, Cristina, Ionuț și Mihai din cadrul Poliției Orașului Mihăilești care au constatat că pe mal se afla doar un cărucior cu rotile, iar în apa râului un bărbat se zbătea intre viață și moarte.

Ionuț nu a stat pe gânduri și a intrat imediat după bărbatul în cauză, punându-și în pericol viața, iar cu ajutorul Cristinei și al lui Mihai au reușit să-l aducă la mal unde le-a povestit celor 3 polițiști ca a recurs la gestul său din cauza unor neînțelegeri avute cu partenera sa de viață.

Ulterior acesta a fost preluat de un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Datorită intervenției colegilor noștri, bărbatul nu a reușit să-și ducă la îndeplinire gestul, la acest moment aflându-se în afara oricărui pericol.

Îi felicităm cu acestă ocazie pe cei 3 polițiști pentru curajul și devotamentul de care au dat dovadă și avem încredere că modul în care au acționat, contribuind la salvarea unei vieți aflate în pericol iminent, nu va trece neobservat de către conducerea IPJ Giurgiu și îi va recompensa pe măsură.”, este mesajul transmis pe pagina de facebook a Sindicatului Europol.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata