Transferul lui Ișfan – gură de oxigen pentru FC Argeș! Croitoru: „Cine s-a ocupat de vânzarea lui a făcut-o foarte bine!”

0

Plecarea lui Alexandru Ișfan de la FC Argeș a fost o mutare bună atât pentru jucător cât și pentru club, a comentat Marius Croitoru, antrenorul clubului din Trivale pentru orangesport.ro. Tehnicianul a spus că fosta „perlă” alb-violetă a acumulat o experiență mare în ultimul an și jumătate în care a fost titular în toate meciurile disputate de piteșteni, iar mutarea la Universitatea Craiova îl va scoate din „hiberanrea” din ultima perioadă în care nu a mai dat randament la fel ca la începutul campionatului.

CITEȘTE ȘI: DIRECTOAREA LICEULUI COLIBAȘI DESPRE BĂTAIA DIN ȘCOALĂ: „COPIII NU AU NIMIC, CÂTEVA ZGÂRIETURI…”

De asemenea, Croitoru a mai spus că transferul lui Alex Ișfan a fost o mutare foarte bună din punct de vedere financiar pentru FC Argeș. Vă reamintim faptul că Ișfan a fost transferat pe suma de 650.000 euro la echipa din Bănie, iar în cazul unui nou transfer la o altă echipă, piteștenii vor primi 25% din suma pe care o vor lua craiovenii.

”Ocupă acea poziţie de under şi titular constant în ultimul an şi jumătate, dar e o sumă foarte importantă pentru clubul nostru. Eu zic că cine s-a ocupat de vânzarea lui Işfan a făcut-o foarte bine. E clar că ajunsese la un moment dat la Piteşti în care intrase şi el într-o obişnuinţă şi probabil că această schimbare îi va prinde bine şi poate să crească”, a declarat Croitoru, pentru Orange Sport.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata