„Trebuie să înțeleagă că suntem la FC Argeș și trebuie să facem spectacol meci de meci!” Avertismentul lui Croitoru pentru jucători!

0

FC Argeș merita victoria seara trecută după prestația bună pe care a avut-o în etapa cu Rapid, a spus Marius Croitoru, tehnicianul clubului din Trivale. Deși piteșteni au luat gol în minul 2 al partidei, Croitoru a susținut că jucătorii merită felicitați pentru jocul cu giuleștenii, dar a tras și un semnal de alarmă că aceștia trebuie să conștientizeze că joacă sub culorile unei echipe de tradiție și trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor.

„Dacă e să luăm prima repriză, putem spune că e un punct echitabil. Dacă luăm repriza secundă separat, putem spune meritam victoria. Ne apropiem de ceea ce îmi doresc eu. Avem ocazii, marcăm. E mai bine să iau gol în minutul 1, decât în minutul 90. Sigur, nu a fost plăcut, dar e acceptabil. Greab a greșit, nu e un copil de 17 ani, nu e la primul meci în Liga 1. Dar e un jucător și un băiat important pentru echipă.

Le-am spus că merită felicitați pentru atitudine, pentru încrederea de care au dat dovadă. Trebuie să înțeleagă că suntem la FC Argeș, e un club mare și trebuie să facem spectacol meci de meci!

E clar că declarativ sunt 8-10 echipe care se bat la play-off. Mai rămân maxim două locuri vacante acum. Cele 9 meciuri rămase vor fi foarte grele, se vor împărți multe puncte. Sincer, în Cupă nu prea aș mai spera la un loc de calificare. O calificare ar fi de domeniul dorinței”, a spus Marius Croitoru

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata