Trei dintr-o lovitură! Se răresc rândurile la FC Argeș!

0

Trei jucători s-au despărțit în ultimele 24 ore de FC Argeș, unul fiind cedat definitiv la Concordia Chiajna, iar ceilalți doi fiind transferați la Unirea Slobozia și ACS Mediaș. Este vorba despre Adrian Scarlatache, Denis Bujor și Cristian Balgiu, fotbaliști care au prins patru meciuri în actualul sezon în tricoul alb-violet.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! DRUM NOU DE MARE VITEZĂ ÎN ARGEȘ! A FOST SEMNAT CONTRACTUL!

„Clubul nostru s-a despărțit astăzi de Adrian Scarlatache și Denis Bujor. Adrian Scarlatache a fost cedat definitiv la Concordia Chiajna, iar Denis Bujor este de astăzi jucătorul Unirii Slobozia. Ambii au disputat câte 4 partide în tricoul alb-violet. Succes!” a transmis FC Argeș.

„Clubul nostru s-a despărțit de mijlocașul Cristian Balgiu. Acesta a fost transferat definitiv de ACS Mediaș, formație din Liga a 3-a. Acesta a îmbrăcat de 4 ori tricoul echipei noastre în actualul sezon al Ligii a 2-a, nereușind să marcheze.  Mult succes în carieră!” a mai transmis FC Argeș în această dimineață.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata