Trei evadări de la FC Argeș! Și-au făcut bagajele și au plecat după umilința cu Dinamo!

0

O parte dintre jucătorii FC Argeș care nu și-au primit banii odată cu fotbaliștii convocați pentru prima manșă din barajul cu Dinamo, meci pierdut cu scor de tenis 6-1, iar trei au decis să plece. Potrivit unor surse, Straton, Marius Constantin, Boubacar, Enzo Celestino, Bertrand, Donisa au fost doar o parte din jucătorii alb-violeți care urmau să își primească în cursul zilei de marți salariile pe luna aprilie,  și nu luni ca restul colegilor, potrivit  gsp.ro.

CITEȘTE ȘI: „ACEASTĂ ECHIPĂ SĂ UITE DE MINE!” DECLARAȚIA ȘOC A PRIMARULUI GENTEA DUPĂ UMILINȚA CU DINAMO!

Nemulțumiți de decizia conducerii, Celestino, Bertrand și Donisa și-au făcut bagajele și au plecat de la club. Mai mult, Marius Constantin nu a fost plătit din cauză că a refuzat să semneze rezilierea contractului.

 „Jucătorii care au pierdut cu 1-6 meciul acesta erau plătiți la zi. Sunt puține echipe din România cu banii la zi. Trei dintre cei care nu au primit salariile pentru aprilie au plecat de la echipă, pur și simplu: Celestino, Bertrand, Donisa. Avem procese cu ei. Ceilalți urmează să-și încaseze banii în cursul zilei de marți” a declarat pentru gsp.ro, Viorel Tudose, principalul sponsor al FC Argeș

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata