Trei jucători FC Argeș – în Comisia de Disciplină a FRF! Se cer sancțiuni drastice!

0

Trei jucători FC Argeș au ajuns în Comisia de Disciplină a Federației Naționale de Fotbal după ce au plecat acasă în timpul partidelor disputate de alb-violeți. Potrivit unor surse citate de presa națională, Martin Raynov, Dorian Bertrand și Alin Dobrosavlevici au fost ținuți ca rezerve și au considerat că timpul lor este mult prea prețios pentru a-i suporta pe colegii din echipa lui Dobrin.

În cazurile lui Raynov și Dobrosavlevici, este vorba despre partida cu FCU Craiova de pe 12 august, când cei doi au plecat acasă chiar înaintea fluierului de start, după ce au văzut că nu figurează pe foaia de joc. Bertrand a jucat atunci, dar a fost scos din lot la toate meciurile din luna septembrie. A revenit la început de octombrie, la 2-3 cu FCSB.

„La un meci pe teren propriu au fost văzuți de angajații clubului cum au plecat acasă când a început partida. S-a luat, astfel, decizia de a fi sancționați”, au declarat surse din cadrul clubului, potrivit gsp.ro.

Astfel, conducerea clubului a cerut amendarea celor trei, lucru care este imposibil fără aprobarea FRF. Prima instanță a forului superior a fost pe 12 octombrie, dar s-a lăsat cu o amânare pentru data de 19 octombrie.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata