Trei zile de coșmar pe drumurile din Argeș! Află zonele vizate!

Trei zile de coșmar pe drumurile din Argeș! Află zonele vizate!

În perioada 28.01.2024 – 30.01.2024 se vor desfășura șase transporturi cu depășiri pe traseul: Albota – DN65 – Pitești – A1 – Intersecție A1/DN7. Vehiculele transportă grinzi.

CITEȘTE ȘI: ÎNCEPE CONSTRUCȚIA NOULUI STADION DIN PITEȘTI! ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ!

Lățimea maximă a vehiculelor este de 2,70, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

 Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

                                                                                                           

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise