Trei zile fără gaze în Argeș! Ce localități sunt afectate?

0

Ca urmare a solicitării S.N.T.G.N Transgaz S.A. Mediaș, privind realizarea unor lucrări în cadrul sistemului național de transport al gazelor naturale, Distrigaz Sud Rețele va sista furnizarea gazelor naturale în intervalul 29 august 2022, ora 09:00 – 31 august 2022, ora 12:00, în localitățile Mihăești și Schitu Golești, din județul Argeș.

 CITEȘTE ȘI: ATENȚIE ȘOFERI! NU FUNCȚIONEAZĂ MAI MULTE SEMAFOARE DIN PITEȘTI! AFLĂ PÂNĂ CÂND!

În această perioadă, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienții să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate și cele cu flacără de veghe. Ca urmare a acestei situații sunt afectați 1.213 de clienți casnici și non-casnici.

Pentru reluarea alimentării cu gaze naturale în condiții de eficiență și siguranță la imobilele din localitățile afectate, Distrigaz Sud Rețele solicită, în măsura în care acest lucru este posibil, prezența clienților la domiciliu, în data de 31 august 2022, începând cu ora 12:00. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata