„TrePiani”și „Lebensdorf” – la Cinematograful „București”! Află când!

Sâmbătă, 25 iunie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi repoiectat filmul „TrePiani”. Regia îi aparține lui Nanni Moretti, în rolurile principale fiind Riccardo Scamarcio, Alba Rohrwacher, Tommaso Ragno, Nanni Moretti și Margherita Buy.   

O succesiune de evenimente va afecta radical viața membrilor a trei familii, locatari ai unui complex luxos de locuințe din Roma. Pe o perioadă de zece ani, viața obligă personajele să facă față conflictelor care afectează relațiile dintre frați, părinți și copii, soți și soții. Alegerile pe care le face fiecare dintre ei reflectă probleme morale universale și au repercusiuni asupra vieții lor.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Filmul a avut premiera în România, în data de 7 ianuarie 2022.

Duminică, 26 iunie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Lebensdorf”. Regia îi aparține lui Valentin Hotea, în rolurile principale fiind Mimi Brănescu, Ana Covalciuc și Ioana Flora.

„Lebensdorf” spune povestea lui Ducu Dobrescu (Mimi Brănescu), un scriitor care se confruntă cu un divorț și criza vieții mijlocii. El pleacă din București pentru a prelua o rezidență de creație la Berlin și astfel ajunge să penduleze între două țări și două femei: Andra (Ioana Flora), soția sa temperamentală, și Giulia (Ana Covalciuc), marea lui dragoste din tinerețe, stabilită acum într-un sat ecologic din Germania – Lebensdorf. În încercarea de a-și reconstrui viața, Ducu va trece printr-o serie de întâmplări când mai stranii, când mai amuzante, posibil revelatoare.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Filmul a avut premiera în România, în data de 11 februarie 2022.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.