Trupul soției dr. Dragoș Șerb va fi joi condus pe ultimul drum!

0

Doctorița Camelia Șerb, managerul Spitalului Călinești, soția unui arhicunoscut medic și anume Dragoș Șerb a plecat într-o lume mai bună, deși nimeni nu se aștepta să dispară atât de repede dintre oameni. Camelia Șerb suferea de mai mult timp de o boală necruțătoare care luni a răpus-o. Trupul neînsuflețit a fost depus la capela Bisericii Sf. Ioan din Trivale. Tot acolo, joi, începând cu orele 13:00, va începe slujba de înmormântare.

Rude, prieteni și apropiați, dar și sute de pacienți au trecut deja să își ia rămas bun sau să prezinte condoleanțe doctorului Dragoș Șerb. Cei care vor să fie alături de acesta când își conduce soția pe ultimul drum pot veni la Biserica din Trivale la orele 13:00.

CITEȘTE ȘI: SOȚIA DR. DRAGOȘ ȘERB A MURIT LA UN SPITAL DIN BUCUREȘTI! CE I-A ADUS SFÂRȘITUL!

Doctorița Camelia Șerb conducea de 10 ani Spitalul de Boli Cronice din Călinești și era căsătorită cu renumitul medic ortoped Dragoș Șerb, angajat al Spitalului Județean din Pitești (fost director medical), consilier local și medic al echipei FC Argeș. Amândoi formau un cuplu admirat și respectat în lumea medicală argeșeană și își creșteau cu drag copiii și au sperat că vor îmbătrâni împreună și chiar își vor crește nepoții. Nu a fost să fie așa, destinul făcând ca doctorița să plece de lângă cei dragi înainte de termen.

Camelia Șerb și-a exercitat cu respect și demnitate profesia până în ultimele clipe ale vieții. Deși suferea de o boală incurabilă, care o măcina puțin câte puțin, a reușit să se împartă cu demnitate și iubire între profesie, familie și copii, până în ultima clipă. S-a stins noptea trecută pe un pat al Spitalului Floreasca din București. Cu speranța că o minune o poate salva, întorcându-se acasă la familie, soț și copii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata