Tudor Pendiuc ajunge în fața judecătorilor! Află motivul!

0

Tudor Pendiuc a contestat decizia magistraților de la Judecătoria Pitești prin care i s-a refuzat liberarea condiționată, iar săptămâna viitoare va ajunge în fața judecătorilor de la Tribunalul Argeș. La scurt timp după ce i s-a respins cererea, fostul edil al Piteștiului a atacat decizia, iar dosarul a ajuns pe masa magistraților de la forul superior. Dosarul a fost înregistrat pe data de 7 noiembrie, iar primul termen va fi pe 20 noiembrie. Rămâne de văzut dacă Pendiuc va reuși să îi convingă pe magistrați și să fie eliberat din spatele gratiilor unde ispășește o pedeapsă de patru ani de închisoare în dosarul „Publitrans”.

CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI! STAȚIILE DE AUTOBUZ – ÎN CONTRACT SF, ÎN REALITATE SĂRĂCIE!

Vă reamintim că deși a muncit, a îndeplinit o parte din condițiile de liberare condiționată, fostul primar Tudor Pendiuc rămâne în spatele gratiilor. Judecătorii i-au refuzat eliberarea după cinci luni de detenție după condamnarea în dosarul Publitrans în care a fost acuzat de abuz în serviciu și au motivat, punctual, de ce fostul edil trebuie să mai petreacă o perioadă în spatele gratiilor. Decizia nu este definitivă și a fost atacată deja cu apel de către Tudor Pendiuc.

Mai multe detalii pe aici subiect aici: DE CE NU I-A CONVIS PENDIUC PE JUDECĂTORI SĂ ÎL ELIBEREZE CONDIȚIONAT? MOTIVAREA INSTANȚEI!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata