Tupeu maxim: beat, fără permis, la volan în miezul nopții în Pitești!

0

Tupeul unui bărbat de 30 de ani a fost potolit doar de către o patrulă de polițiști, care l-au oprit în trafic, pe Calea Câmpulung din Pitești, deoarece li s-a părut ceva dubios în comportamentul său la volan și modul în care șofa. Mai mult decât atât, șoferul fără permis și beat grav circula pe o stradă importantă din municipiu, la o oră târzie, mai exact la orele 1:00. Oprit de polițiști, șoferul din Mălureni s-a dovedit a nu fi fost șofer cu acte, adică nu avea permis, avea în schimb o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
„În noaptea de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 30 de ani, din Mălureni, care conducea un autoturism, pe strada Calea Câmpulung din Pitești, fără a deține permis de conducere.
De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tutuor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”  potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata