Uimitor! Cum a reușit un argeșean să pună mâna pe zeci de mii de euro!

0

În ziua de 16 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit, inițial, pentru furtul unui autoturism și au extins cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  inducerea în eroare a organelor judiciare, tentativă la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune privind asigurările și instigare la săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă, reținând un bărbat de 42 de ani, din Ștefănești.

CITEȘTE ȘI: ACUM: MĂMĂ ȘI FIU GĂSIȚI FĂRĂ SUFLARE ÎN CASĂ! TRAGEDIE ÎN ARGEȘ!

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 30 septembrie 2022, bărbatul ar fi înscenat furtul autoturismului său, care era asigurat la valoarea de 52.000 de euro, în scopul obținerii despăgubirilor de la societatea de asigurare. De asemenea, pentru îndeplinirea scopului, a instigat-o pe soția sa să declare aspecte esențiale care să-i susțină cauza.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata